Naša učenica Ana Nedeljković među 30 najboljih đaka generacije iz Srbije i Republike Srpske

  1. Naša učenica Ana Nedeljković, kao đak generacije 2018/2019, uspela je da se nađe među 30 najboljih u konkurenciji više od 600 đaka generacije iz cele Srbije i Republike Srpske!

Ovaj uspeh omogućio je Ani da osvoji besplatno školovanje na ITAcademy i tako nastavi da se obrazuje u skladu sa svojim ambicijama i potencijalom.

Uprava i svi zaposleni u Srednjoj muzičkoj školi „Vatroslav Lisinski” ponosni su na Anu i ovom prilikom joj čestitamo na velikom uspehu i želimo mnogo sreće u budućem školovanju. Uvereni smo da će Ana iskoristiti sve svoje potencijale i nadamo se da će biti primer ostalim đacima naše škole. Savremena osnovna škola kao deo kompanije LINK group se pridružuje čestitkama na zasluženo osvojenim besplatnim školovanjima.

Vaša drugarica i naš đak jedna je od 30 izabranih đaka generacije kojima će finansijska podrška za jednogodišnje školovanje na ITAcademy biti uručena u septembru na svečanom prijemu na Belom dvoru.

Podsetimo, kraljevska porodica Karađorđević, prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, ugostili su na Belom dvoru više od 600 najboljih maturanata iz Srbije i Republike Srpske na prijemu koji se održava već osamnaestu godinu zaredom.

Tom prilikom je kompanija LINK group, kao partner Fondacije NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, objavila lepu vest o dodeli 30 besplatnih školovanja za jednogodišnje programa na ITAcademy.

Svi zainteresovani đaci generacije su do 17. jula slali prijave, u kojima je trebalo da se predstave u najboljem svetlu i navedu na koji način će školovanje na ITAcademy iskoristiti za svoje usavršavanje i dalje napredovanje, a nakon procesa selekcije izabrano je 30 najboljih kandidata.

Ana Nedeljković se našla među odabranima i kroz jednogodišnje školovanje na ITAcademy dobiće priliku da stekne znanja i veštine za neka od najtraženijih i najplaćenijih zanimanja današnjice. Nastavu će pratiti online, preko najsavremenije platforme za učenje.

Svim đacima generacije koji su osvojili besplatno školovanje na raspolaganju su različiti kursevi u okviru nastavnog programa koji odaberu, a u svakom trenutku svog školovanja imaće na raspolaganju kako pomoć profesora, tako i pomoć Centra za razvoj karijere ukoliko su im potrebni saveti za dodatno usavršavanje, pronalaženje posla i dodatnu motivaciju za učenje.

Prošle godine su đake najviše interesovali kurs za programere i veb dizajn kurs.

Po završetku jednogodišnjeg školovanja đaci će imati priliku da polažu za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata.

Zvanična stranica: https://www.it-akademija.com/akcija/besplatno-skolovanje-itacademy-kraljevska-fondacija/