Почетна / Актуелно / Подржите концерте оригиналне музике алумнија и студената престижног Берклија!

Подржите концерте оригиналне музике алумнија и студената престижног Берклија!

Поштовани,

Позивамо Вас да са нама учествујете у промоцији концертног серијала ,,Be Here and There“ где ће оригиналну музику изводити алумнији и студенти престижног музичког колеџа Berklee College of Music из Бостона.

Идеја концертног серијала ,,Be Here and There ’’ јесте подсећање домаће јавности колико квалитетних музичара потиче из Србије и представљање њиховог звука развијеног преко граница наше земље.

Концерти ће се одржати 6. и 7. августа од 21 h на летњој сцени Битефартkафе-а на Калемегдану.

У Београду се тренутно налази неколицина Беркли алумнија и студената музичког колеџа из Бостона. Ентузијастична група која се одлучила за први корак да удруженим гласовима и инструментима стане иза идеје да уметничка музика има јаку, оригиналну поруку од изузетне важности за културу у Србији, има мисију да се оваква пракса настави.
Уз њих су стали неки од најврснијих професионалних и младих музичара са домаће сцене.

Хеадлинери фестивала су алумнији Беркли колеџа: Васил Хаџиманов, истакнути српски композитор и пијанита; Марко Ђорђевић (СВЕТИ) који је један од најзначајнијих бубњара и уједно и професор на Беркли колеџу, кантауторка, вокал и пијанисткиња Катарина Пејак која тренутно живи и ствара у Нешвилу (САД) као и Петар Крстајић, најаутентичнији млади басиста из Србије.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 5 =