Распоред полагања провере музичких способности биће објављен у четвртак (07.04. 2022.г.) после 12 часова.

Уз извињење, молимо  за разумевање јер је  померање објаве наведеног распореда узроковано техничким проблемима.

 

ОБВЕШТЕЊЕ О ПРИПРЕМНОЈ НАСТАВИ

Драги будући средњошколци, драги родитељи,

обавештавамо вас, да као и сваке године до сада, организујемо од 21.2.2022. године бесплатне припреме за пријемни испит за средњу музичку школу из солфеђа и теорије музике. Припреме ће се одржавати у матичној школи на Бановом Брду, улица Страшка Пинџура бр.1 и то у следећим терминима:

Понедељком од 19:45-20:30 соба бр.2 (у сутерену) припреме води наставник солфеђа Катарина Павловић

Суботом од 12:30-13:15 соба бр.8 (доња зграда) припреме води наставник солфеђа Драган Миловановић

Молим заинтересоване ученике, да се јаве путем мејла, руководиоцу одсека Светлани Поповић (svetlanapopovic@lisinski.edu.rs) уколико нису у могућности да припреме прате уживо, да би им обезбедили услове за праћење наставе онлајн.

За све информације стојимо вам на располагању сваког радног дана, можете нас позвати на број телефона 011/3546-831 или контактирати путем школском мејла sekretarijat.lisinski@gmail.com

Срдачан поздрав,

Колектив музичке школе ,,Ватрослав Лисински“

Музичка школа „Ватрослав Лисински“ постоји од 1953. године а од 2000. постаје и средња музичка школа. У школи се уче следећи инструменти: виолина, виола, виолончело, контрабас, флаута, кларинет, обоа, фагот, трубa, хорна, тромбон, харфа, клавир, хармоника, гитара, удараљке и соло певање. У средњој музичкој школи, поред вокално-инструменталног одсека ученици похађају и одсек за општу музичку педагогију-теоретски одсек.

Школа ради на општини Чукарица, на пет локација: матична школа, Баново Брдо, Страше Пинџура ½, одељење у Жаркову, Аце Јоксимовића 15, одељење у Железнику, Стјепана Супанца 15, одељење у Сремчици, Томаса Едисона 3, одељење  у Умци, Милије Станојловића 10 и одељење на општини Обреновац, Војводе Мишића 226.

Наставу изводи 111 наставника инструменталне наставе, групне наставе теоретских музичких предмета и  општеобраовне наставе на нивоу средње школе.