Концерт гудачког одсека у Педагошком музеју

Педагошки музеј Узун Миркова 14, Београд, Serbia

Концерт гудачког одсека у Педагошком музеју. Гудачки одсек МШ „Ватрослав Лисински”одржао је новогодишњи концерт у Педагошком музеју.

Kонцерт ученика у Атријуму Народног музеја

Атријум Народног музеја Трг Републике 1а, Београд

Kонцерт ученика у Атријуму Народног музеја. Музичка школа „Ватрослав Лисински” обележава 69 година постојања и тим поводом организује концерте најбољих ученика. У Атријуму Народног музеја наступиће наши најбољи солисти основне и средње школе.

Спортско-културни центар Обреновац

Спортско-културни центар Обреновац Краља Александра I бр. 63, Обреновац, Serbia

Дан школе у спортско-културном центру у Обреновцу. Наша школа дуги низ година има издвојено одељење у Обреновцу, а однедавно и у Умци. Сваке године се током обележавања Дана школе дружимо у овом делу града, уз наступе најбољих ђака и камерних ансамбала.

Концерт у великој дворани Коларчеве задужбине поводом Дана школе

Задужбина Илије М. Коларца Студентски трг 5, Београд, Serbia

Концерт у великој дворани Коларчеве задужбине поводом Дана школе. На последњем у низу концерата којим обележавамо Дан школе наступиће наши камерни ансамбли, оркестри и хорови.

23. Меморијал Душан Протић

Музичка школа „Ватрослав Лисински” Страшка Пинџура 1/2, Београд, Srbija

23. Меморијал Душан Протић, отворено позивно такмичење наше школе, ове године одржава се од 23. фебруара до 5. марта. Све информације можете пронаћи на нашем сајту Меморијал Душан Протић. Пријаве за такмичење можете пронаћи на овом линку. Више о настави у нашој музичкој школи сазнајте на овом линку.    

Солистички концерт Дамјана Војводића

Музичка школа „Ватрослав Лисински” Страшка Пинџура 1/2, Београд, Srbija

У понедељак, 13. марта 2023, у свечаној сали школе, Дамјан Војводић, ученик трубе из МШ „Коста Манојловић”, одржаће солистички концерт. Дамјан Војводић је ученик 4. разреда СМШ, у класи Вука Станковића. Наступиће уз клавирску сарадњу Софије Недић, а на програму су дела Аларија, Ибоа, Левија. На недавно завршеном отвореном позивном такмичењу МШ „Ватрослав Лисински” – …

Солистички концерт Дамјана Војводића Прочитај више »

Пролећни концерт у Крипти цркве Светог Марка

Црква Светог Марка Булевар краља Александра бр. 17, Београд, Srbija

Позивамо вас на пролећни концерт у Крипти цркве Светог Марка 19. марта у 18 часова на којем ће своје умеће показати ђаци који се припремају за Републичко такмичење музичких и балетских школа Србије. Очекујемо вас!

Пролећни концерт у Атријуму Народног музеја

Атријум Народног музеја Трг Републике 1а, Београд

Позивамо вас на пролећни концерт у Атријуму Народног музеја 26. марта у 12 часова на којем ће своје умеће показати ђаци који се припремају за Републичко такмичење музичких и балетских школа Србије. Очекујемо вас!

Пријава – основна музичка школа и припремни разред

Музичка школа „Ватрослав Лисински” Страшка Пинџура 1/2, Београд, Srbija

Музичка школа „Ватрослав Лисински”организује пријемни испит за упис у основну школу и припремни разред за школску 2023/24. годину. Електронска пријава од 3. до 28. априла 2023. Више информација можете сазнати на страници Пријава – основна музичка школа и припремни разред.  

„Лисински у Театру”

Театар на Брду Тургењевљева бр. 5, Београд, Srbija

Позивамо вас на концерт ученика музичке школе „Ватрослав Лисински” под називом „Лисински у Театру” који ће се одржати у Театру на Брду 27. маја 2023. са почетком у 19 часова. Учествују: хор припремног разреда, хорови и оркестри основне школе, хор средње школе. Улаз на концерт је бесплатан. Очекујемо вас!

70 година од оснивања

Са задовољством вас позивамо на концерте којима Музичка школа „Ватрослав Лисински” обележава значајан јубилеј, 70 година од оснивања. 15. 12. 2023. Атријум Народног музеја, концерт солиста и камерних ансамбала 16. 12. 2023. Сала Београдске филхармоније, концерт наставника 21. 12. 2023. Руски дом, концерт солиста и камерних ансамбала 24. 12. 2023. Велика сала Коларчеве задужбине, концерт …

70 година од оснивања Прочитај више »

Scroll to Top